HomeExamenkandidatenProefexamens veelgestelde vragen " itemscope itemtype="http://schema.org/WebPage">

Pharmacon bewijst het.

Veelgestelde vragen over proefexamens

Welke examens kan ik doen bij Pharmacon?

Bij Pharmacon kun je de volgende vakdiploma’s halen:

  • Verkoop in de Drogisterij
  • Assistent-Drogist, bestaande uit de modules Adviseren 1 en Adviseren 2
  • Drogist, bestaande uit de modules Adviseren 1, Adviseren 2 en Toezicht

Deze diploma’s zijn geldig voor het drogistenkeurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg van het Centraal Bureau voor Drogisterijbedrijven.

Voor welke examenmodules zijn er proefexamens beschikbaar?

Voor alle modules zijn er proefexamens beschikbaar.

Voor Toezicht Drogist is één proefexamen beschikbaar, dit geldt ook voor de module Adviseren Compleet. Voor de module Doorstroom Drogist zijn twee versies beschikbaar. Voor de modules Adviseren 1, Adviseren 2  en Verkoop in de Drogisterij zijn er voor elk drie versies van het proefexamen beschikbaar. 

Hoeveel versies zijn er per proefexamen?

De proefexamens voor Adviseren 1, Adviseren 2  en Verkoop in de Drogisterij hebben drie versies. Voor de module Doorstroom Drogist zijn twee proefexamens beschikbaar. Voor de modules Toezicht Drogist en voor Adviseren Compleet is voor elke module één proefexamen beschikbaar. Kandidaten voor Adviseren Compleet kunnen daarnaastnog oefenen met de proefexamens van Adviseren 1 en 2, de versies 2 en 3.

Hoe vaak kan een gratis proefexamen worden geoefend? En een betaalde versie?

Gratis proefexamens kunnen onbeperkt worden geoefend gedurende een jaar. Betaalde proefexamens kunnen maximaal 5 keer worden geoefend gedurende 150 dagen.

Welke proefexamen zijn gratis en welke zijn tegen betaling?

De proefexamens van Verkoop in de Drogisterij, Doorstroom Drogist en Toezicht Drogist zijn zowel gratis als tegen betaling te maken. Voor de proefexamens van Adviseren 1 en Adviseren 2 zijn de versies 1 zowel gratis als tegen betaling te maken. De overige versies van Adviseren 1 en 2 zijn enkel te maken tegen betaling.

Kan met hetzelfde gebruikersnaam en wachtwoord meerdere proefexamens worden gemaakt?

Nee, per proefexamen dien je een nieuw gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken door middel van een nieuwe inschrijving. Dit kan je doen via de homepagina op www.pharmaconproefexamens.nl.

Na mijn registratie heb ik geen activatiemail ontvangen. Wat nu?

De activatiemail, met daarin jouw gebruikersnaam en wachtwoord, komt soms in de spambox terecht van jouw e-mail. Controleer dus even jouw spambox voor de activatiemail. Wanneer hij hier ook niet staat, neem dan contact op met ons via 0346 584 210 of examens@pharmacon.nl.

Wij werken samen met

Vragen? Mail ons.

Email: examens@pharmacon.nl
of bel naar: 0346 584 210

Stichting Pharmacon
Postbus 1253
3600 BG Maarssen