HomeExamenkandidatenSpeciale examens " itemscope itemtype="http://schema.org/WebPage">

Wij zijn er ook voor jou.

Voor sommigen is examen doen erg stressvol of liggen de kansen om te slagen door bepaalde omstandigheden lager. Voor die kandidaten biedt Pharmacon speciale mogelijkheden om examen te doen.

Mondeling examen

Als je ernstig examenvrees hebt of dyslectisch bent, kun je bij Pharmacon uiteraard ook examen doen. Dat gaat dan soms mondeling beter en dat kan! Je hebt hier wel een medische verklaring voor nodig.

Vanaf 1 januari 2019 introduceert Pharmacon het mondelinge voorleesexamen voor kandidaten met examenvrees of dyslexie. Bij een mondeling voorleesexamen leest de toezichthouder de examenvragen inclusief de antwoordkeuzes voor vanaf de computer en geeft de examenkandidaat de antwoorden. Dit voorleesexamen is gelijk aan een normaal examen en bestaat ook uit meerkeuze vragen en cases. De kosten van een mondeling voorleesexamen bedragen € 171,30 incl BTW. Je kunt je inschrijven voor een mondeling (voorlees) examen in 2019 door het invullen en naar ons opsturen van het inschrijfformulier.    

Inschrijfformulier mondelinge examens 2019

Extra tijd bij dyslexie

Als je dyslexie hebt kun je, naast het doen van een mondeling examen, ook extra tijd krijgen bij een regulier examen. Je krijgt dan extra de tijd om rustig je examen te kunnen maken. Hiervoor heb je wel een medische (dyslexie-) verklaring nodig.

Voor het aanvragen van extra tijd kun je contact opnemen met het examenbureau op 0346 584 210 of mailen naar examens@pharmacon.nl. Let op, bij een examen dat al ingeboekt is kan er geen extra tijd toegevoegd worden. Ook is het niet mogelijk een examen met extra tijd zelf om te boeken. Als je een examen met extra tijd wilt omboeken, neem dan contact op met ons kantoor. Wanneer je zelf jouw examen omboekt, vervalt de extra tijd.

Individueel examen

Als je extreme stress hebt na het niet halen van een examen en je wilt het overdoen, dan bieden we in speciale situaties een examen aan op ons kantoor in Maarssen. Je krijgt dan eerst inzage in het vorige examen waardoor je kunt zien wat er mis is gegaan. Aansluitend kun je in alle rust examen doen zonder dat andere examenkandidaten in dezelfde ruimte zijn.

Het examen zelf is exact hetzelfde als een regulier examen voor zowel de vragen als de tijdsduur. Voor meer informatie over een examen in Maarssen kun je bellen met het examenbureau op 0346 584 210 of mailen naar examens@pharmacon.nl.

Wij werken samen met

Vragen? Mail ons.

Email: examens@pharmacon.nl
of bel naar: 0346 584 210

Stichting Pharmacon
Postbus 1253
3600 BG Maarssen