HomeExamenkandidatenStartpagina examenkandidaten " itemscope itemtype="http://schema.org/WebPage">

Pharmacon bewijst het.

Ben jij verkoper in een drogisterij, assistent-drogist of drogist? Of wil je dat worden?
Een diploma van Pharmacon bewijst dat jij kennis van zaken hebt.
En geeft je uitzicht op een mooie toekomst!

Erkend dus gewaardeerd

Onze diploma’s staan zeer goed aangeschreven bij alle werkgevers in de drogisterijbranche. Ze zijn niet alleen erkend door de overheid maar ook geldig voor het keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg. Dat geeft jou een streepje voor bij jouw werkgever!

Pharmacon examens

Je kunt bij Pharmacon examen doen voor de opleidingen:

De opleidingen van Drogiweb, Drogisterij-ontwikkeling, IMKO, LOI, en NHA sluiten goed aan op onze examens.

Examendata en -locaties

Pharmacon is super flexibel: je kunt examen doen op wel 19 plaatsen! Er zit er vast eentje bij jou in de buurt. Je kunt online je examen boeken en zelf de datum en locatie kiezen.

Leren voor je examen? Wij helpen je graag!

We geven het toe: onze examens zijn best pittig. Want je moet veel weten om goed advies te kunnen geven over zelfzorggeneesmiddelen. Maar wij slepen je er wel doorheen! Bijvoorbeeld met proefexamens die je kunt doen. Deze proefexamens werken precies hetzelfde als de echte examens: 45 minuten de tijd om 51 meerkeuzevragen en 3 cases te beantwoorden.

Als je van jouw opleider een code hebt ontvangen voor het maken van een proefexamen, dan kun je een versie 1 examen gratis oefenen. Extra versies proefexamens kan je aanschaffen voor €10,20 per versie. Dit proefexamen kan je dan gedurende maximaal 150 dagen 5 keer oefenen. Lees hier meer over het inschrijven voor de proefexamens. Voor je het weet kun ook jij trots zijn op je Pharmacon-diploma!

Wij werken samen met

Vragen? Mail ons.

Email: examens@pharmacon.nl
of bel naar: 0346 584 210

Stichting Pharmacon
Postbus 1253
3600 BG Maarssen