HomeWerkgeversVerkoop in de Drogisterij " itemscope itemtype="http://schema.org/WebPage">

Pharmacon bewijst het.

Bij de opleiding Verkoop in de Drogisterij leren uw medewerkers hoe zij klanten kunnen helpen en vragen over hun gezondheid kunnen beantwoorden. Wat vertel je zelf en wanneer verwijs je een klant door naar de (assistent-)drogist?

Kennis over zelfzorgmiddelen

Na de opleiding weten uw medewerkers welke zelfzorgmiddelen waarvoor geschikt zijn. Het Pharmacon-diploma Verkoop in de Drogisterij bewijst dat uw medewerkers over voldoende kennis beschikken om, onder begeleiding van een Assistent-Drogist of Drogist, uw klanten goed van dienst te zijn.

Inschrijven en betalen van examens

Uw medewerkers kunnen zelf online een examen inboeken op een datum en locatie naar keuze. Pharmacon biedt het examen op 19 verschillende locaties in het land aan, zodat reistijd en reiskosten beperkt zijn. Door de vrije keuze in examendata kan het diploma in de kortst mogelijke tijd behaald worden.

Voorbereiden op het examen

Pharmacon helpt uw medewerkers bij de voorbereiding op het examen. Met oefenexamens en handige tips bijvoorbeeld. Ook zijn de exameneisen duidelijk omschreven. Alles is erop gericht om uw medewerkers zo snel mogelijk te laten slagen voor hun examen.

Cijferlijst en diploma

Uw medewerker weet meteen of het examen van de module gehaald is, want na afloop van het examen is het resultaat op het beeldscherm te zien. Met een eindcijfer 6 of hoger is uw medewerker geslaagd voor het examen. De cursist krijgt een voorlopige cijferlijst via de mail toegestuurd. Het diploma met de definitieve cijferlijst wordt na ongeveer twee weken toegestuurd op het huisadres.

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft over de examens van Pharmacon, kijk dan op de pagina Veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Bel of mail ons, we staan u graag te woord.

Wij werken samen met

Vragen? Mail ons.

Email: examens@pharmacon.nl
of bel naar: 0346 584 210

Stichting Pharmacon
Postbus 1253
3600 BG Maarssen